Inloggen
10_Evenementen

THEMABIJEENKOMSTEN

Themabijeenkomsten

SEH organiseert een aantal keer per jaar, exclusief voor Erkend adviseurs en Register Financieel Medewerkers, een reeks themabijeenkomsten over relevante onderwerpen in uw adviespraktijk en/of nieuwe wet- en regelgeving. Leerzaam, informatief en bij u in de regio. Het onderwerp van deze themabijeenkomsten is Nieuwe Regelgeving NHG en Actief Klantbeheer

Het volgen van de gehele bijeenkomst levert u 3 SEH PE B-punten op voor 2021!

Inhoud

Actief Klantbeheer. Er wordt veel over geschreven. Er wordt veel over gepraat. Van “het moet van de AFM in het kader van de nazorg” tot “een gaaf en toekomstvast bedrijfsmodel”. Een aantal vooraanstaande partijen in de markt heeft de krachten gebundeld en is gekomen tot een branche-initiatief, omdat zij allen de overtuiging hebben dat de kracht van de financieel adviseur in de relatie zit. Niet in een eenmalige transactie.

Financieel advies bevordert de financiële gezondheid van klanten. Daar komt bij dat regelmatig contact met je klant ervoor zorgt dat deze meer gebruik maakt van je diensten. Met de daarbij behorende omzet. Kortom: een echte win – win! In deze bijdrage zal Peter Wormskamp je meenemen in het idee achter het branche-initiatief Actief Klantbeheer, plus de activiteiten die er ondernomen worden vanuit het initiatief. Daar bovenop deelt hij met de aanwezigen de nodige kennis om zelf als adviseur aan de slag te gaan met Actief Klantbeheer. Goed voor de klant, goed voor u als adviseur!

Na de pauze behandelt NHG de nieuwe voorwaarden van 2022: Tijdens deze sessie word je onder andere bijgepraat over de belangrijkste wijzigingen in de NHG-regelgeving, zodat je tijdig weet wat de invloed daarvan is op je adviespraktijk in 2022. Enkele onderwerpen die aan bod komen; behoud leningvorm bij vervallen hypotheekrenteaftrek (HRA) in beheer, desktoptaxatie i.c.m. kwaliteitsverbetering, project ‘Digitalisering Klantreis Beheer’ en natuurlijk de nieuwe kostengrens en borgtochtprovisie. NHG kijkt ernaar uit om jullie weer te zien en met elkaar in gesprek te gaan!

Meld u vandaag nog aan!

De SEH-themabijeenkomsten worden speciaal voor Erkend adviseurs op verschillende plaatsen in het land aangeboden. Er is er dus altijd een bij u in de regio! U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Ochtend programma:
9.00 uur ontvangst met koffie en thee en inschrijving
9.30 - 11.00 uur presentatie Actief Klantbeheer
11.00 - 11.30 uur pauze
11.30 - 13.00 uur presentatie NHG
13.00 - 14.00 uur afsluitende lunch

of

Middag Programma:
14.00 uur ontvangst met koffie en thee en inschrijving
14.30 - 16.00 uur presentatie Actief Klantbeheer
16.00 - 16.30 uur pauze
16.30 - 18.00 uur presentatie NHG
18.00 - 19.00 uur afsluitende borrel

Inschrijven:

Datum Locatie Dagdeel Kosten Inschrijven
Maandag 1 november Hoogeveen Ochtend € 60 Inschrijven
Maandag 1 november Almelo Middag € 60 Inschrijven
         
Dinsdag 2 november Groningen Ochtend € 60 Inschrijven
Dinsdag 2 november Heerenveen Middag € 60 Inschrijven
         
Maandag 8 november Alkmaar Ochtend € 60 Inschrijven
Maandag 8 november Bodegraven Middag € 60 Inschrijven
         
Dinsdag 9 november Ridderkerk Ochtend € 60 Inschrijven
Dinsdag 9 november Roosendaal Middag € 60 Inschrijven
         
Donderdag 11 november Stein-Urmond Ochtend  € 60 Inschrijven
Donderdag 11 november Eindhoven Middag € 60 Inschrijven
         
Maandag 15 november Apeldoorn Ochtend € 60 Inschrijven
Maandag 15 november  Eemnes Middag € 60 Inschrijven