Inloggen
10_Evenementen

THEMABIJEENKOMSTEN

Themabijeenkomsten

SEH organiseert een aantal keer per jaar een reeks themabijeenkomsten over relevante onderwerpen in uw adviespraktijk en/of nieuwe wet- en regelgeving. Leerzaam, informatief en bij u in de regio. Het onderwerp van deze themabijeenkomsten is Eigenwoningregeling, hoe zit het nu precies?

Het volgen van de gehele bijeenkomst levert u 3 SEH PE B-punten op voor 2023!

Inhoud

De eigenwoningregeling is complex. Sinds 2001 is de hypotheekrente nog maximaal 30 jaar aftrekbaar. Vanaf 2013 geldt voor nieuwe eigenwoningschulden een ten minste annuïtaire aflossingsverplichting. Vanwege de verschillen in de fiscale spelregels tussen ‘oud recht’ en ‘nieuw recht’ kunnen conflicten ontstaan bij de samenstelling van een nieuwe hypotheekconstructie. Dit geldt met name bij partners met een eigenwoningverleden die samen een woning kopen. Per 1 januari 2022 zijn de adviesmogelijkheden en de gevolgen hiervan gewijzigd.  

Tijdens deze bijeenkomst geeft Rob Timmermans uitleg over de toepassing van de wetgeving, de samenhang tussen ‘oud recht’ en ‘nieuw recht’ en de gevolgen voor het advies bij partners die samen een woning kopen. De regelgeving wordt verduidelijkt met praktische voorbeelden. Deze bijeenkomst is een must voor elke Erkend Financieel Adviseur.

Rob Timmermans, directeur van Impact Financiële Opleidingen, is master in financial planning en heeft ruim 30 jaar (praktijk) ervaring in de financiële branche. De kracht van Rob is het begrijpelijk maken van complexe materie en de praktijkgerichte toepassingen van de wet- en regelgeving.

Meld u vandaag nog aan!

De SEH-themabijeenkomsten worden op verschillende plaatsen in het land aangeboden. Er is er dus altijd een bij u in de regio! U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Ochtend programma:
Vanaf 9.00 uur                          : Ontvangst met koffie / thee en inschrijving
9.30 – 11.00 uur                      : Programma deel 1
11.00 – 11.30 uur                    : Pauze met koffie/thee en koek
11.30 – 13.00 uur                    : Programma deel 2

of

Middag Programma:
14.00 uur                                  : Ontvangst met koffie / thee en inschrijving
14.30 - 16.00 uur                   : Programma deel 1
16.00 – 16.30 uur                   : Pauze met koffie/thee en warme snack
16.30 – 18.00 uur                   : Programma deel 2

Inschrijven:

Datum Locatie Dagdeel Inschrijven
Dinsdag 25 april Tiel Ochtend Inschrijven
Dinsdag 25 april Eemnes Middag Inschrijven