Inloggen
10_Evenementen

THEMABIJEENKOMSTEN

Themabijeenkomsten

SEH organiseert een aantal keer per jaar een reeks themabijeenkomsten over relevante onderwerpen in uw adviespraktijk en/of nieuwe wet- en regelgeving. Leerzaam, informatief en bij u in de regio. Het onderwerp van deze themabijeenkomsten is Artificial Intelligence (AI). Het volgen van de gehele bijeenkomst levert u 3 SEH PE B-punten op voor 2024!

Het programma: Artificial Intelligence (AI) met Reinier Gunneman

Bent u klaar voor de toekomst? Ontdek de kracht van Artificial Intelligence (AI) en hoe deze revolutionaire technologie onze financiële wereld transformeert.

Maak kennis met AI voor de Erkend Financieel Adviseur met Reinier Gunneman, AI-docent en -spreker èn zelf ook Erkend Financieel Adviseur. Ervaar niet alleen de theorie, maar juist de praktische toepasbaarheid van AI voor uw dagelijkse werkzaamheden. Tijdens deze bijeenkomst gaat u zelf actief aan de slag met de mogelijkheden van AI. Deze themabijeenkomst is een unieke kans om te netwerken met mede-professionals, inzichten te delen en te discussiëren over de impact van AI op uw rol als financieel adviseur. Verbreed uw horizon, krijg antwoord op brandende vragen en zie met eigen ogen hoe AI een meerwaarde kan zijn voor u en uw klanten.

Data en locaties

De bijeenkomsten duren drie en een half uur inclusief een pauze. De ochtendsessie begint om 9.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur), de middagsessie om 14.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur). Als u de gehele bijeenkomst bijwoont, ontvangt u hier 3 SEH PE B-punten voor.  De kosten bedragen € 75.

Als extra kunt u, na afloop van de themabijeenkomsten, deelnemen aan een online AI Webinar met Jurjen Oosterbaan als gastspreker. Hij praat ons bij over de op dat moment actuele wet- en regelgeving en ontwikkelingen op het gebied van AI. Dit Webinar wordt gehouden op 24 juni om 11.00 uur. Het Webinar is gratis te volgen voor alle deelnemers van de Themabijeenkomsten. Na uw deelname aan de themabijeenkomst ontvangt u hier t.z.t. een uitnodiging voor.

Zet de stap, schrijf u in voor één van de themabijeenkomsten en zet AI aan het werk voor een slimmer, sneller en meer gepersonaliseerd financieel advies.

Ochtend programma:
Vanaf 9.00 uur                          : Ontvangst met koffie / thee en inschrijving
9.30 – 11.00 uur                      : Programma deel 1
11.00 – 11.30 uur                    : Pauze met koffie/thee en koek
11.30 – 13.00 uur                    : Programma deel 2

of

Middag Programma:
14.00 uur                                  : Ontvangst met koffie / thee en inschrijving
14.30 - 16.00 uur                   : Programma deel 1
16.00 – 16.30 uur                   : Pauze met koffie/thee en warme snack
16.30 – 18.00 uur                   : Programma deel 2

Inschrijven:

Datum Locatie Dagdeel Inschrijven
       
Dinsdag 21 mei Eindhoven Middag Inschrijven
       
Woensdag 22 mei Akersloot Ochtend Inschrijven
Woensdag 22 mei Reeuwijk Middag Inschrijven
       
Donderdag 23 mei Bergen op Zoom Ochtend Inschrijven
Donderdag 23 mei Ridderkerk Middag Inschrijven
       
Maandag 27 mei Eemnes Middag Inschrijven
       
Dinsdag 28 mei Zeegse
Ochtend
Inschrijven