Inloggen
3_Hoe-word-ik-erkend

WAAROM ERKEND FINANCIEEL ADVISEUR

Uw voordelen als Erkend adviseur

U bent financieel adviseur en wilt uw kennis en kunde graag verdiepen en verbreden. Het keurmerk Erkend Financieel Adviseur is dan een waardevolle aanvulling voor u. Met deze erkenning bent u, in tegenstelling tot een Wft-adviseur, bewezen ervaren, deskundig en vaardig in het bieden van hoogwaardig financieel advies.

U kijkt hierbij niet alleen naar de hypotheek, maar naar de volledige financiële situatie van uw klant. U bent analytisch en behoudt u altijd het overzicht voor uw klant. Nadat u uw Opleiding Integraal Adviseren hebt afgerond, volgt u elk jaar SEH PE en wordt u door de SEH voortdurend geïnformeerd over wet- en regelgeving, fiscaliteiten en ontwikkelingen op uw vakgebied.

SEH helpt u graag

De SEH hecht veel waarde aan een vakkundig en integer advies. Wij ondersteunen u hier dan ook graag bij. Dit doen we zowel vakinhoudelijk, promotioneel als administratief, zodat u uw klant zo goed mogelijk kunt adviseren over zijn financiële situatie.

Vakinhoudelijk

Consumentencampagne "LevenWonen"

SEH is in januari 2019 gestart met een consumentencampagne. In deze campagne – getiteld 'LevenWonen' – zullen we laten zien waar een Erkend adviseur voor staat. Dat die meer biedt dan een niet-erkend adviseur. En we zullen consumenten laten zien waar ze de Erkend Financieel Adviseur kunnen vinden.

Centraal onderdeel in de campagne is het online platform LevenWonen.nl. Deze website geeft consumenten inspirerende informatie over wonen en belangrijke levensfasen. De content ademt een sfeer uit van 'zorgeloos leven en aangenaam wonen': dat wat de consument ervaart als hij/zij een Erkend adviseur in de arm neemt.

Dit platform bruist van bedrijvigheid. De campagne haakt voortdurend in op actuele financiële thema's. Via social media (Facebook, Instagram en LinkedIn) én Google Adwords bereiken we gericht doelgroepen: starters, woningbezitters, huurders en zzp'ers.

Op LevenWonen.nl verschijnen continu actuele berichten over wonen en relevante life-events. Zulke berichten kunt u met een simpele druk op de knop delen: op uw website, in uw nieuwsbrief of op social media. Elk bericht dat u deelt, leidt mensen naar uw persoonlijke profielpagina op LevenWonen.nl. Dit wordt uw gepersonaliseerde campagnemotor!

Promotie

Met het keurmerk Erkend Financieel Adviseur kunt u zich bij uw klanten profileren als deskundig adviseur. SEH biedt u ter ondersteuning een divers pakket aan promotionele middelen waarmee u uw klant kunt informeren over uw toegevoegde waarde als Erkend Financieel Adviseur en over de verschillende onderwerpen rondom woningfinanciering. Denk aan posters, folders, advertenties en teksten voor op uw website en sociale media. Indien u zich liever als hypotheekspecialist profileert, zijn er ook promotieartikelen beschikbaar voor de Erkend Hypotheekadviseur. Bekijk het volledige aanbod in onze webshop.  

Administratief

De SEH neemt u administratieve rompslomp uit handen. Op uw persoonlijke pagina's op MijnSEH vindt u uw SEH PE-puntenregistratie, examenverleden en correspondentie in 1 oogopslag. Ook uw vakdiploma's en certificaten die niet tot de erkenningseisen behoren, kunt u uploaden. Zo creeërt u uw persoonlijke archief.