Inloggen
6_Ik-ben-erkend

ZO BLIJFT U ERKEND FINANCIEEL ADVISEUR

SEH PE 2019: Stel uw eigen unieke programma samen

Vanaf dit jaar kunt u SEH PE op heel eigen wijze invullen. SEH komt zo tegemoet aan de wens van Erkend adviseurs en hun werkgevers om hun permanente educatie beter aan te laten sluiten bij hun individuele opleidingswensen en interesse en/of de richting die de werkgever voor ogen heeft. Zo wordt uw SEH PE extra relevant en interessant.

SEH PE 2019; keuze voor kwaliteit en flexibiliteit.
Het SEH PE-programma in 2019 bevat net als het afgelopen jaar 12 uur (12 punten). SEH vindt het belangrijk dat de Erkend adviseur tijdens deze twaalf uur actief zijn vakkennis verdiept en verbreedt en zijn vaardigheden vergroot op het gebied van financieel advies. Het gaat ons er niet om dat u de SEH PE-punten aan het einde van het jaar kunt afvinken, maar dat u serieus met uw vak bezig bent geweest en bent gegroeid in het kwalitatief adviseren van uw klant. Uitwisseling van kennis en ervaringen en contact met uw collega’s en de trainer vindt SEH daarbij van essentieel belang. Om dit te kunnen verankeren in de PE heeft SEH de invulling van het keuzeprogramma opgedeeld in twee categorieën; A en B. Welke door de SEH geaccrediteerde programma’s voor u het meest interessant en/of relevant zijn, bepaalt u grotendeels zelf.

Programma categorie A

In 2019 kunt u kiezen uit 4 onderwerpen om invulling te geven aan uw SEH PE in categorie A. U kiest het programma dat u het meeste aanspreekt of het beste past bij uw kennis, ervaring of leerwensen. Hebt u ook in 2018 al SEH PE gevolgd? Kies dan een van de andere programma’s. De bijeenkomstenkalender voor de A-punten vindt u hier.

Programma categorie A
Iedere Erkend adviseur kan dit jaar kiezen uit de onderstaande onderwerpen. Het aantal A-punten dat u hiermee behaalt, staat in de tabel. In deze categorie dient u tenminste 6 punten te behalen. De overige 6 punten kunt u behalen door geaccrediteerde programma's uit categorie A en/of B te volgen.

Onderwerpen Categorie A Punten
Nieuw huwelijksvermogensrecht & Relatievermogensrecht (de twee trainingsdagen zijn zowel als volledig programma voor 12 punten als los van elkaar te volgen voor 6 punten.) 2 x 6 punten
Actualiteiten KEW en eigenwoningschuld 6 punten
Duurzaamheid 6 punten
De ZZP-er en zijn woningfinanciering 6 punten